X5 el nou pany de seguretat d’IFAM

Us presentem el nou pany de seguretat de la marca IFAM, el X5. Aquest pany és adaptable a qualsevol cilindre europeu i es pot utilitzar en portes d’obertura tant d’esquerres com de dretes.

Tot acabat en acer i en pintura epoxi, reforça la seguretat gràcies a la seva palanca de 110 mm. Amb tancament i obertura de dues voltes.

cerrojox5

El nou X5, resulta un pany de seguretat ideal per portes que requereixin canviar de cilindre amb ferqüència, com per exemple, pisos de lloguer.

cerrojox5 (2)

Si voleu més informació la podreu trobar en el següent enllaç:

http://www.ifam.es/ifam/de/cerrojo-x5.asp?nombre=26501&cod=26501&sesion=1

cubiertos

La corba a la taula

El primer que penses quan veus aquests coberts és… i jo els sabria utilitzar? El repte està llançat, des de l’estri estimulen el nostre enginy i la veritat sigui dita, no et deixen indiferent.

Pels amants del disseny, de les coses a lloc, de les coses que casen, l’estudi d’arquitectura XYZ ha creat aquest coberts. Cadascuna de les peces d’aquesta col·lecció tenen la corba perfecta per representar la quarta part d’un anell complet. Les dents de la forquilla, el tall del ganivet o la vora de la cullera han estat hàbilment treballats per aconseguir uns contorns totalment nets.

Segons els dissenyadors de Sharnmhir Cutlery, la idea es crear un halo al voltant de la vaixella. Realment curiós, entretingut o alhora divertit. Qué us hi atreviu? cubiertos1

T54 Work SET

T54 Workset, la novetat de Tivoly/Neco

Tivoly/ Neco ha aprofitat la seva participació en la 3ª edició de la Fira virtual de la cooperativa NCC “15 días para ganar” per presentar el seu nou producte estrella, l’estoig ‘T54 WORK set’. Tot ell és una aposta pel disseny, la qualitat i la innovació. El nou estoig inclou broques per fusta, ferro i formigó, puntes de tornavís, claus de got i una llum frontal LED de 3 lumens.

El ‘T54 Workset’ de Tivoly compte amb un disseny exclusiu, concebut per durar i resistir els cops, presenta una finestra de policarbonat que et permet la total visibilitat de les eines i una llum frontal que pot arribar a il·luminar fins a 20 metres i amb una autonomia de 20 hores. Un producte exclusiu de Tivoly, pràctic i innovador.

T54 Work SET 2

 

INDEGO 2

INDEGO … i a disfrutar!

Avui us presentem INDEGO. Si teniu jardí i teniu gespa esteu d’enhorabona. Com bé resa el seu eslogan ‘ Relaxa’t i disfruta’ i és que INDEGO és un pràctic robot pel jardí i serà el teu aliat perfecte alhora de tallar la gespa. Ja no t’hauràs de preocupar de si la gespa està llarga, doncs ell s’encarregarà de tallar-la per si sol, gracies al seu sistema ‘Logicut’ que efectuarà un tall sistemàtic de la superfície programada línea a línea y mai de forma aleatòria. A sobre gràcies al seus sensors INDEGO és curós amb la gespa, doncs ninguna zona del jardí és segada dos cops. Quan finalitza la seva feina, abans de tornar a la seva base de recàrrega, tota la gespa està segada.

A més ara BOSCH llença la promoció on et regala la instal·lació i la seva configuració. Concretament la instal·lació consisteix en la col·locació del cable perimetral en superfície, la delimitació d’obstacles permanents, la col·locació de la base de càrrega, la confecció del plànol del jardí i la seva programció del temps.

INDEGO 1

Per més informació consulteu:

https://www.bosch-indego.com/es/es/

http://www.youtube.com/watch?v=9q8pKX61u-Q

 

¡BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

¡ESTRENEM I ENCETEM BLOG!

Doncs si, hem convençut al Jaume, perquè es decideixi a fer un blog relacionat amb la ferreteria i tot el seu entorn. En ell intentarem mostrar-vos aquelles notícies que considerem més destacables del sector així com articles relacionats amb la nostra activitat a nivell local. No pretenem ser un oracle del món ferreter, ni un blog de culte pels nostres fans, sinó que només volem mostrar-vos, mitjançant un esquitx setmanal, l’actualitat més destacable i les nostres inquietuds més pràctiques.

En aquest projecte el nostre propòsit no contempla ni objectius, ni fites, ni metes, només el compromís d’acudir fidelment cada setmana a la nostra cita. Esperem  que us agradi i esperem impacients els vostres comentaris, opinions, inquietuds, dubtes, i és clar, també les vostres crítiques.

Apreteu-vos ben fort el  cinturó que això comença.

Ahhh, i com no, si voleu ens podeu visitar a www.lluisteixido.net

http://www.lluisteixido.net

http://www.lluisteixido.net