¡BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

¡ESTRENEM I ENCETEM BLOG!

Doncs si, hem convençut al Jaume, perquè es decideixi a fer un blog relacionat amb la ferreteria i tot el seu entorn. En ell intentarem mostrar-vos aquelles notícies que considerem més destacables del sector així com articles relacionats amb la nostra activitat a nivell local. No pretenem ser un oracle del món ferreter, ni un blog de culte pels nostres fans, sinó que només volem mostrar-vos, mitjançant un esquitx setmanal, l’actualitat més destacable i les nostres inquietuds més pràctiques.

En aquest projecte el nostre propòsit no contempla ni objectius, ni fites, ni metes, només el compromís d’acudir fidelment cada setmana a la nostra cita. Esperem  que us agradi i esperem impacients els vostres comentaris, opinions, inquietuds, dubtes, i és clar, també les vostres crítiques.

Apreteu-vos ben fort el  cinturó que això comença.

Ahhh, i com no, si voleu ens podeu visitar a www.lluisteixido.net

http://www.lluisteixido.net

http://www.lluisteixido.net

Deja un comentario