INDEGO 2

INDEGO … i a disfrutar!

Avui us presentem INDEGO. Si teniu jardí i teniu gespa esteu d’enhorabona. Com bé resa el seu eslogan ‘ Relaxa’t i disfruta’ i és que INDEGO és un pràctic robot pel jardí i serà el teu aliat perfecte alhora de tallar la gespa. Ja no t’hauràs de preocupar de si la gespa està llarga, doncs ell s’encarregarà de tallar-la per si sol, gracies al seu sistema ‘Logicut’ que efectuarà un tall sistemàtic de la superfície programada línea a línea y mai de forma aleatòria. A sobre gràcies al seus sensors INDEGO és curós amb la gespa, doncs ninguna zona del jardí és segada dos cops. Quan finalitza la seva feina, abans de tornar a la seva base de recàrrega, tota la gespa està segada.

A més ara BOSCH llença la promoció on et regala la instal·lació i la seva configuració. Concretament la instal·lació consisteix en la col·locació del cable perimetral en superfície, la delimitació d’obstacles permanents, la col·locació de la base de càrrega, la confecció del plànol del jardí i la seva programció del temps.

INDEGO 1

Per més informació consulteu:

https://www.bosch-indego.com/es/es/

http://www.youtube.com/watch?v=9q8pKX61u-Q

 

Deja un comentario